Skocz do zawartości

Historia edycji

Beti

Beti

35 minut temu, dziadziol6 napisał:

No tak jak się odrodzi to będę pilnował a tak zrobiłem błąd nowicjusza i poprzyklejałem gdzie się da .Człowiek uczy się na błędach .

Wycinać w zbiorniku czy w wodzie?

Zgadza się :-)

Jesli masz możliwości to wyciag skale i sobie wygodnie to wytniesz,nic sie nie bój,skale sie nic nie stanie,czasem jedzie w transporcie wilgotnej gazecie i tez jest.rekawiczki jednorazowe i operacja,(skalpel siostro-choc raz się poczujesz chirurgiem):D

Edit-zaraz będzie ze zycie zabijesz w slale,ale wieki tego wycinać nie bedziesz,daj do miski czasem polej woda)

Wodą ze zbiornika:P

Beti

Beti

33 minuty temu, dziadziol6 napisał:

No tak jak się odrodzi to będę pilnował a tak zrobiłem błąd nowicjusza i poprzyklejałem gdzie się da .Człowiek uczy się na błędach .

Jesli masz możliwości to wyciag skale i sobie wygodnie to wytniesz,nic sie nie bój,skale sie nic nie stanie,czasem jedzie w transporcie wilgotnej gazecie i tez jest.rekawiczki jednorazowe i operacja,(skalpel siostro-choc raz się poczujesz chirurgiem):D

Edit-zaraz będzie ze zycie zabijesz w slale,ale wieki tego wycinać nie bedziesz,daj do miski czasem polej woda)

Beti

Beti

28 minut temu, dziadziol6 napisał:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.