Skocz do zawartości

Historia edycji

Beti

Beti

Literowka

Autor pisał że akwarium ma 5mies,ludzie zaczynaja się jakies paranoję robić,widzę ze książkowe prowadzisz akwarium? Uwierz ze jak wposcisz rybe do akwarium ma wiekszy stres jak podmiana 10% wody w akwarium.

Bynajmniej ja tego nie robie w akwarium tylko woda idzie z sumpa,ryby nawet nie wiedzą ze coś podmieniam(w sesie nie stresuje ryb w zbiorniku wkladajac węża lub pompe)

Na tym etapie zakończę ta dyskusje:Dbo zaczyna się nagonka.Skoro podmieniasz dwa( 2x) w tyg to podmieniaj,ja Ci nie bronię,ale za chwilę mi powiesz że lanie ballinga w dawce 24 na dobe lub 16 na dobe to też stres dla życia,zastanówmy się czy nie jest to jakaś paranoja.

Może warto zrobić glosowanie w tej sprawie:-)

Miłej niedzieli:-)

Beti

Beti

Autor pisał że akwarium ma 5mies,ludzie zaczynaja się jakies paranoję robić,widzę ze książkowe prowadzisz akwarium? Uwierz ze jak wposcisz rybe do akwarium ma wiekszy stres jak podmiana 10% wody w akwarium.

Bynajmniej ja tego nie robie w akwarium tylko woda idzie z sumpa,ryby nawet nie wiedzą ze coś podmieniam(w sesie nie stresuje ryb w zbiorniku wkladajac węża lub pompe)

Na tym etapie zakończę ta dyskusje:Dbo zaczyna się nagonka.Skoro podmieniasz dwa 2x w tyg to podmieniaj,ja Ci nie bronię,ale za chwilę mi powiesz ze lanie ballinga w dawce 24 na dobe lub 16 na dobe to tez stres dla życia,zastanowmy się czy nie jest to jakaś paranoja.

Może warto zrobić glosowanie w tej sprawie:-)

Milej niedzieli:-)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.