miśku Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2018 Witam Czy ktoś ma lub wie gdzie można w/w korala znaleźć? Chodzi mi tylko i wyłącznie o zwierzaka w żółtym ubarwienie. Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldek123blau Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2018 Parę lat temu sprzedawał takie korale Norbi71 z Warszawy. Napisz do niego może jeszcze coś ma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moljzesz Zgłoś Napisano 7 Lipca 2018 Ja mam taką Cytuj PS Pandora 4x54W T5 i 3x145W LED, DCP6500, AWN40 na DCP3000,RW-15, RW-8,CP-55, Biopellests AIO XL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rito Zgłoś Napisano 10 Lipca 2018 Jakiś czas temu była w acroporze w Warszawie przy Landzie. Niestety u mnie nie przetrwała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarekB30 Zgłoś Napisano 11 Lipca 2018 Jakiś czas temu była w acroporze w Warszawie przy Landzie. Niestety u mnie nie przetrwała Są nadal, np ja mam u siebie. Na żywo tak wygląda.Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach