mathom Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2018 Szybkie pytanie - od początku nie czyscilem sutka splywu. Mam tam las aiptazji i chce się tego pozbyć, ale za cholere nie mogę wyciągnąć sitka z przelotu. Nie mam za dużo miejsca na manewry a nie chce wyciągać całego przelotu. Jakiś patent? Wysłane z mojego STV100-2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Moja rafka 247L Arduino PWM Sterownik DIY LED Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boo12 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2018 jak nie chcesz wyciągać przelotu, to rury od dołu zdemontować i wypchnąć od spodu, masz sitko prosto w przelocie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kierowca Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2018 Zakręcić zawór na powrocie i zalać komin gorąca woda z kwaskiem cytrynowym. Po zabiegu spuścić wodę zaworem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mathom Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2018 no coż, jutro jadę po nowe sitko. tak bydle siedziało mocno że sie połamało. Cytuj Moja rafka 247L Arduino PWM Sterownik DIY LED Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach