Skocz do zawartości

Historia edycji

Beti

Beti

@Juras nie słuchasz co piszemy i nie wyciągasz wniosków,możesz zaciemnic,możesz odsysać tylko to i tak nic nie da,(może chwilowo)dlatego że twój zbiornik zaczyna proces dojrzewania(czyli cos co jest normalna fazą na początku akwarium morskiego),zwłaszcza na suchej skale:-)akwarium które ma 1.5mies zaciemnienie itp nic nie da,takie metody stosuje się w zbiornikach dojrzałych gdzie system jest bardziej juz stabilny i poradzi sobie.

Mam wrażenie że chcesz pominąć coś co jest naturalne,zaciemnisz zbiornik na 3dni,za 3dni bedzie to samo,to się nie uda.

Dam Ci przykład bo sama startowalam na suchej skale do 6miesiecy robiły się cyrki z akwarium,potem zaczęła się powolna stabilizacja.Wiec nic nie rób nie wkładaj łap i daj mu spokojnie dojrzewać:)

Wiem że już by chciało się mieć super akwarium,ale pewnych rzeczy nie przeskoczysz.a zbiornik jak dojrzewa jest brzydki,to też wiem:D

Edit.bez nerwów i emocji to tylko hobby,ma nas łączyć a nie dzielić:-)

Beti

Beti

@Juras nie słuchasz co piszemy i nie wyciągasz wniosków,możesz zaciemnic,możesz odsysać tylko to i tak nic nie da,(może chwilowo)dlatego że twój zbiornik zaczyna proces dojrzewania(czyli cos co jest normalna fazą na początku akwarium morskiego),zwłaszcza na suchej skale:-)akwarium które ma 1.5mies zacieśnienie itp nic nie da,takie metody stosuje się w zbiornikach dojrzałych gdzie system jest bardziej juz stabilny i poradzi sobie.

Mam wrażenie że chcesz pominąć coś co jest naturalne,zaciemnisz zbiornik na 3dni,za 3dni bedzie to samo,to się nie uda.

Dam Ci przykład bo sama startowalam na suchej skale do 6miesiecy robiły się cyrki z akwarium,potem zaczęła się powolna stabilizacja.Wiec nic nie rób nie wkładaj łap i daj mu spokojnie dojrzewać:)

Wiem że już by chciało się mieć super akwarium,ale pewnych rzeczy nie przeskoczysz.a zbiornik jak dojrzewa jest brzydki,to też wiem:D

Beti

Beti

@Juras nie słuchasz co piszemy i nie wyciągasz wniosków,możesz zaciemnic,możesz odsysać tylko to i tak nic nie da,(może chwilowo)dlatego że twój zbiornik zaczyna proces dojrzewania(czyli cos co jest normalna fazą na początku akwarium morskiego),zwłaszcza na suchej skale:-)akwarium które ma 1.5mies zacieśnienie itp nic nie da,takie metody stosuje się w zbiornikach dojrzałych gdzie system jest bardziej juz stabilny i poradzi sobie.

Dam Ci przykład bo sama startowalam na suchej skale do 6miesiecy robiły się cyrki z akwarium,potem zaczęła się powolna stabilizacja.Wiec nic nie rób nie wkładaj łap i daj mu spokojnie dojdzewac:)

Beti

Beti

@Juras nie słuchasz co piszemy i nie wyciągasz wniosków,możesz zaciemnic,możesz odsyłać tylko to i tak nic nie da,(może chwilowo)dlatego że twój zbiornik zaczyna proces dojrzewania(czyli cos co jest normalna fazą na początku akwarium morskiego),zwłaszcza na suchej skale:-)akwarium które ma 1.5mies zacieśnienie itp nic nie da,takie metody stosuje się w zbiornikach dojrzałych gdzie system jest bardziej juz stabilny i poradzi sobie.

Dam Ci przykład bo sama startowalam na suchej skale do 6miesiecy robiły się cyrki z akwarium,potem zaczęła się powolna stabilizacja.Wiec nic nie rób nie wkładaj łap i daj mu spokojnie dojdzewac:)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.