Dephire Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2018 Hejka, poszukuję tej rybci nawet na zamówienie , może ktoś coś kojarzy gdzie można dostać bo na znanych mi sklepach niestety "bida" może ktoś ma lepsze dojścia, kontaky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R.I.P Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2018 Zapomnij ... PK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2018 (edytowane) https://www.shop-meeresaquaristik.de/Fishes/scorpionfish/Dendrochirus-biocellatus-Twospot-turkeyfish::321.html?XTCsid=3uoibcsl2te59fopoe05lqu162 W Niemczech jest dostępna na zamówienie. Edytowane 20 Czerwca 2018 przez elespero (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R.I.P Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2018 (edytowane) Ja walczyłem z tym tematem kilka miesięcy i się poddałem. Przy mnie kumpel je osobiście zamawiał a i tak wielkie " G" przyleciało. Tak jak elespero wyżej pisał próbuj za zachodnią granicą. PK Edytowane 20 Czerwca 2018 przez R.I.P (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dephire Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2018 Dzieki za info mi tam problemu nie robi zakup z Niemiec jak będą mieli możliwość to why not THX Panowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2018 Teraz, Dephire napisał: Dzieki za info mi tam problemu nie robi zakup z Niemiec jak będą mieli możliwość to why not THX Panowie A sklep mogę polecić, jak kupuję zwierzaki to tylko tam i nie miałem nigdy problemu. Ładne zdrowe rybki przyjeżdżały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RuloN Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2018 Jest 1 szt w Acroporze, jak by ktoś szukał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dephire Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2018 Elespero też dużo słyszałem dobrego o tym sklepie Rulon gdzie tam widzisz tą rybkę , patrze na stany i nie ma albo jestem ślepy kopsnij linka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RuloN Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2018 Na stronie jej nie ma, zadzwoń bezpośrednio do sklepu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dephire Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2018 acha taka magia Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dephire Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2018 RuloN Dzięki za info Rybcia kupiona i to wcinająca mrożonki Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R.I.P Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2018 ... przyznam się że o Łukaszu nie pomyślałem kiedy szukałem tej skrzydlicy ...i tu był błąd. Wrzuć fotkę. PK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dephire Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2018 W środe mam ją otrzymać to wrzucę fotki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R.I.P Zgłoś Napisano 1 Lipca 2018 Jak tam skrzydlica? PK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dephire Zgłoś Napisano 1 Lipca 2018 Hejka, a więc tak przyjechała cała i zdrowa , opakowana jak bunkier chyba w 6 workach - Acropora przykłada się do wysyłki mocno rozmiar koło 8 cm. Nieśmiała jak cholera , leniwa bo wisi cały dzien pod skałką aż dasz jej żreć ogólnie mało ruchliwa, w nocy faktycznie pływa po całym akwa. Je głównie z pensety bo nawet jak jej coś pływa pod pyskiem ( na próbę wrzuciłem gupika) to zlewa temat ale jak jej dasz kawałeczek stynki lub krewetki z pensety to włącza błyskawiczny atak Wybarwiona prześlicznie A gracja z jaką pływa i te falujące ruchy płetw dosłownie jak tancerka Poniżej nasza: "LOLA" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R.I.P Zgłoś Napisano 1 Lipca 2018 Śliczna ... Chyba muszę wykonać koleżeński telefon do Łukasza. Miałeś Maciek szczęście że ją tak szybko namierzyłeś. PK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dephire Zgłoś Napisano 1 Lipca 2018 Szybko to mało powiedziane dlatego od razu maila do nich co i jak i rezerwacja aby nikt nie wział jej szybciej odde mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach