Skocz do zawartości

Historia edycji

Beti

Beti

43 minuty temu, kapa napisał:

ja od tygodnia stosuję u siebiebie component 123,leje po rowno wszystkie componenty po 50ml na dobe,zanim zaczolem mialem spadek kh a magnes i ca prawie nie zauważalne,mimo rownej dawki wszystko jest caly czas na tym samym poziomie

Stosujesz od tygodnia,to sprawdzaj,ja też na poczatku tak lałam aż przelałam,na dzień dzisiejszy wygląda to całkiem inaczej,każde akwarium jest inne,u mnie Kh w stosunku do Ca do 30%różnicy a w stosunku do Mg to prawie 40%,a akwarium ma prawie 17miesiecy więc jakoś po równo nie idzie(a większość to LPS-y) puszki AF

Edit wszystko też zależy jakie korale i ile ich jest w stosunku do akwarium(masa)

Beti

Beti

26 minut temu, kapa napisał:

ja od tygodnia stosuję u siebiebie component 123,leje po rowno wszystkie componenty po 50ml na dobe,zanim zaczolem mialem spadek kh a magnes i ca prawie nie zauważalne,mimo rownej dawki wszystko jest caly czas na tym samym poziomie

Stosujesz od tygodnia,to sprawdzaj,ja też na poczatku tak lałam aż przelałem,na dzień dzisiejszy wygląda to całkiem inaczej,każde akwarium jest inne,u mnie Kh w stosunku do Ca do 30%różnicy a w stosunku do Mg to prawie 40%,a akwarium ma prawie 17miesiecy więc jakoś po równo nie idzie(a większość to LPS-y) puszki AF

Edit wszystko też zależy jakie korale i ile ich jest w stosunku do akwarium(masa)

Beti

Beti

14 minut temu, kapa napisał:

Stosujesz od tygodnia,to sprawdzaj,ja też na poczatku tak lałam aż przelałem,na dzień dzisiejszy wygląda to całkiem inaczej,każde akwarium jest inne,u mnie Kh w stosunku do Ca do 30%różnicy a w stosunku do Mg to prawie 40%,a akwarium ma prawie 17miesiecy więc jakoś po równo nie idzie(a większość to LPS-y) puszki AF

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.