Skocz do zawartości

Historia edycji

Mat_Mat

Mat_Mat

4 godziny temu, @Beti napisał:

No widzisz jak ładnie;-)da się?da się!Tylko pilnuj jodu,nie przedawkuj.

No3 Po4 też aby nie poszlo calkiem na zera bo masz Lps-y:)

Odpukać w niemalowane poszło dobrze :) Testy idą co 2 dzień dla kontroli. Niedługo idzie ICP do AF i Triton dla porównania bo mam obecnie te 2 testy w domu i korci mnie zrobić porównywarkę :)

2 godziny temu, karol86 napisał:

czyli jednym z problemów był niedobór jodu? a jak u ciebie wyglądały spsy? przed utratą tkanki przez lpsy i w trakcie? czy też odczuwały brak jodu? 

Na 100% brak jodu był jedną z przyczyn ale stawiam również podmiany na RS PRO, że wprowadzały "lekkie" skoki co też nie sprzyjało. Zmodyfikowałem też czasy świecenia i intensywność + wróciłem do zestawienia świetlówek z samego początku. Co do SPS to nie mam nawet jednej sztuki więc brak wiedzy :(

56 minut temu, pawel* napisał:

Cześć. Super, że wszystko wraca do normy bo widać że na akwarium nie oszczędzałeś. Ogolne bardzo fajny zbiornik. 

Dzięki ;) nie zapeszając :D

Mat_Mat

Mat_Mat

4 godziny temu, @Beti napisał:

No widzisz jak ładnie;-)da się?da się!Tylko pilnuj jodu,nie przedawkuj.

No3 Po4 też aby nie poszlo calkiem na zera bo masz Lps-y:)

Odpukać w niemalowane poszło dobrze :) Testy idą co 2 dzień dla kontroli. Niedługo idzie ICP do AF i Triton dla porównania bo mam obecnie te 2 testy w domu i korci mnie zrobić porównywarkę :)

2 godziny temu, karol86 napisał:

czyli jednym z problemów był niedobór jodu? a jak u ciebie wyglądały spsy? przed utratą tkanki przez lpsy i w trakcie? czy też odczuwały brak jodu? 

Na 100% brak jodu był jedną z przyczyn ale stawiam również podmiany na RS PRO, że wprowadzały "lekkie" skoki co też nie sprzyjało. Zmodyfikowałem też czasy świecenia i intensywność + wróciłem do zestawienia świetlówek z samego początku. Co do SPS to nie mam nawet jednej sztuki więc brak wiedzy :(

55 minut temu, pawel* napisał:

Cześć. Super, że wszystko wraca do normy bo widać że na akwarium nie oszczędzałeś. Ogolne bardzo fajny zbiornik. 

Dzięki ;) nie zapeszając :D

20180721_144913(1).jpg

20180721_145141(1).jpg

20180721_144834(1).jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.