Skocz do zawartości

Historia edycji

Jukos

Jukos

Cytat

wpisz na YT - pełno jest

silvia - równie dobrze mogłeś napisać "użyj google". Chyba nie od tego jest to forum...

Cytat

Ja miałem ale 120, dla mnie rewelacja, super cichy, wykonanie Premium, rozkłada się cały do czyszczenia, pieni znakomicie - parametry naprawdę dobrze trzymał w ryzach mimo obfitego karmienia. Po zmianie na wieksze akwarium zmienilem na delteca po namowie w sklepie no i dla mnie wypada słabiej bo: głośniejszy zdecydowanie, słabiej pieni, pompa już raz padła i rurka podczas mycia dosłownie się rozpadła ale pokleiłem. Teraz jakbym miał wybierać to albo Nyos albo Twistmana.

Dehire - wielkie dzięki. W jakim litrażu miałeś 120?

Jukos

Jukos

Cytat
8 godzin temu, silvia napisał:

wpisz na YT - pełno jest

silvia - równie dobrze mogłeś napisać "użyj google". Chyba nie od tego jest to forum...

Cytat

Ja miałem ale 120, dla mnie rewelacja, super cichy, wykonanie Premium, rozkłada się cały do czyszczenia, pieni znakomicie - parametry naprawdę dobrze trzymał w ryzach mimo obfitego karmienia. Po zmianie na wieksze akwarium zmienilem na delteca po namowie w sklepie no i dla mnie wypada słabiej bo: głośniejszy zdecydowanie, słabiej pieni, pompa już raz padła i rurka podczas mycia dosłownie się rozpadła ale pokleiłem. Teraz jakbym miał wybierać to albo Nyos albo Twistmana.

Jukos

Jukos

Cytat
8 godzin temu, silvia napisał:

wpisz na YT - pełno jest

Cytat
8 godzin temu, Dephire napisał:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.