Skocz do zawartości

Historia edycji

Słony leszcz

Słony leszcz

1 godzinę temu, chris_ek napisał:

czy zdarza mu się podgryzać korale?

Kiedyś miał taką fazę, że jak mnie tylko widział przy akwarium, a nie karmiłem, to "w złości" skubał capnellę:clowning Ale nie nazwał bym tego podgryzaniem, raczej ciekawość. Za to bardzo lubi skubać glony z cyrkulatora. Ogólnie bezproblemowa i wdzięczna rybka, polecam. Ja mam e. stigmatura.

Update... Kiedy nic się nie zmienia. Korale zaraz zarosną wszystkie szybki, a ja mentalnie to już bardziej przy nowym akwarium jestem.

Szyby brudne strasznie, bo przed chwilą wróciłem z weekendu

AM-JKLUgd0Rl14HbEWCjZ7GidS_56LKlKn0DIvs_

AM-JKLX24fIg3bxLUoP8nkmJu6m59aSH5KZ_XJ9h

Słony leszcz

Słony leszcz

Godzinę temu, chris_ek napisał:

Kiedyś miał taką fazę, że jak mnie tylko widział przy akwarium, a nie karmiłam, to "w złości" skubał capnellę:clowning Ale nie nazwał bym tego podgryzaniem, raczej ciekawość. Za to bardzo lubi skubać glony z cyrkulatora. Ogólnie bezproblemowa i wdzięczna rybka, polecam. Ja mam e. stigmatura.

Update... Kiedy nic się nie zmienia. Korale zaraz zarosną wszystkie szybki, a ja mentalnie to już bardziej przy nowym akwarium jestem.

Szyby brudne strasznie, bo przed chwilą wróciłem z weekendu

AM-JKLUgd0Rl14HbEWCjZ7GidS_56LKlKn0DIvs_

AM-JKLX24fIg3bxLUoP8nkmJu6m59aSH5KZ_XJ9h

Słony leszcz

Słony leszcz

51 minut temu, chris_ek napisał:

Kiedyś miał taką fazę, że jak mnie tylko widział przy akwarium, a nie karmiłam, to "w złości" skubał capnellę:clowning Ale nie nazwał bym tego podgryzaniem, raczej ciekawość. Za to bardzo lubi skubać glony z cyrkulatora. Ogólnie bezproblemowa i wdzięczna rybka, polecam. Ja mam e. stigmatura.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.