WItam, dziś dosypałem wkładu do reaktora. Niestety aby dosypać kulek, musiałem wyłączyć cały reaktor i go wyciągnąć. Dosypałem kulek i wsadziłem reaktor do sumpa. Niestety z reaktora strasznie dużo resztek po starych kulkach wywalił z reaktora i poszło do baniaka. Woda mleko, działać coś z tym czy nic złego życiu się stać nie powinno? Pozdrawiam
Historia edycji
WItam, dziś dosypałem wkładu do reaktora. Niestety aby dosypać kulek, musiałem wyłączyć cały reaktor i go wyciągnąć. Dosypałem kulek i wsadziłem reaktor do sumpa. Niestety z reaktora strasznie dużo resztek po starych kulkach wywaliło z reaktora i poszło do baniaka. Woda mleko, działać coś z tym czy nic złego życiu się stać nie powinno? Pozdrawiam
WItam, dziś dosypałem wkładu do reaktora. Niestety aby dosypać kulek, musiałem wyłączyć cały reaktor i go wyciągnąć. Dosypałem kulek i wsadziłem reaktor do sumpa. Niestety z reaktora strasznie dużo resztek po starych kulkach wywaliło z reaktora i poszło do baniaka. Woda mleko, działać coś z tym czy nic złego życiu się stać nie powinno? Pozdrawiam
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.