Skocz do zawartości

Historia edycji

elespero

elespero

18 minut temu, heatbeat napisał:

@elesperonie wiem skąd takie wnioski o segregacji u nas i w DE wyciągnąłeś - ale ja mam dokładnie przeciwne.  Tym bardziej, że  tysiące ton śmieci nam  niemcy corocznie przysyłają - śmieci najgorszych i najbardziej toksycznych. Jeśli do tego dodać, że niemcy są największym trucicielem w Europie, to Twój post brzmi conajmniej śmiesznie.

Niemcy do Polski śmieci przysyłają? Jak Polacy skupują za grosze miliny ton tych śmieci to jak Niemcy maja nie korzystać z okazji.

To Polacy sami sobie robią smród. Tak było jest i będzie. 

Nie chcę Cię oceniać bo Cię nie znam.

Gdyby Polacy nie skupowali to by Niemcy nie wozili do Polski. To jest proste jak linijka, ale jeżeli tego nie rozumiesz to wybacz. 

elespero

elespero

5 minut temu, heatbeat napisał:

@elesperonie wiem skąd takie wnioski o segregacji u nas i w DE wyciągnąłeś - ale ja mam dokładnie przeciwne.  Tym bardziej, że  tysiące ton śmieci nam  niemcy corocznie przysyłają - śmieci najgorszych i najbardziej toksycznych. Jeśli do tego dodać, że niemcy są największym trucicielem w Europie, to Twój post brzmi conajmniej śmiesznie.

Niemcy do Polski śmieci przysyłają? Jak Polacy skupują za grosze miliny ton tych śmieci to jak Niemcy maja nie korzystać z okazji.

To Polacy sami sobie robią smród. Tak było jest i będzie. 

Nie chcę Cię oceniać bo Cię nie znam, ale po twoim wpisie wnioskuję że jesteś własnie takim typem. Obwinia innego, nie patrzy na siebie co robi. 

Gdyby Polacy nie skupowali to by Niemcy nie wozili do Polski. To jest proste jak linijka, ale jeżeli tego nie rozumiesz to wybacz. Nie odpowiadam że inteligencje innych ludzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.