Skocz do zawartości

Historia edycji

Beti

Beti

U mnie znajomi i rodzinka już tak się przyzwyczaili do akwarium że teraz tylko cisną pytaniem kiedy większe?jest to napewno jakiś nacisk psychiczny który popedza twój umysł i myślisz już o zmianie,więc to też jest w jakimś stopniu reakcja znajomych na twoje akwarium.

Ogólne z tych co są czesto nie widza takich zmian jak przyrosty,itp ale akwarium które ma prawie 18miesiecy i jest w nim mnóstwo kolorowych rybek napewno robi wyrażenie na dzieci i dla doroslych którzy widzą go pierwszy raz.Tobie sie nie podoba u siebie to i owo,a inna osoba powie bomba!nie znając się na tym.Najbardziej mnie denerwuje hasło"trzeba miec kasę na takie coś,lub skąd masz taka wiedzę na prowadzenie tego" zawsze odpowiadam z kosmosu:D a dwa odpowiadam -wcale nie trzeba być bogatym by mieć akwarium morskie,ono poprostu jest dla ludzi,jeden ma mniejsze drugi większe,a te haselka 500+ to może darujmy sobie jedni się z tego śmieją (mam na myśli odwiedzajacych)a i może w nie jednej rodzinie to pomogło,np niepełnosprawne dziecko  ma małe akwarium z 500+( też mam na myśli ze dziecko go nie prowadzi a jeden z rodziców które kupiło) i mogło go to uszczęśliwić a kiedyś tylko marzyło o tym;-)dopisujac w edycji aby nie było dziecko może nie najmniejsze ale juz wieku szkolnym.

Nareszcie fajny temat nie tylko pompy,odpieniacze i problemy z No3:clapping

Beti

Beti

U mnie znajomi i rodzinka już tak się przyzwyczaili do akwarium że teraz tylko cisną pytaniem kiedy większe?jest to napewno jakiś nacisk psychiczny który popedza twój umysł i myślisz już o zmianie,więc to też jest w jakimś stopniu reakcja znajomych na twoje akwarium.

Ogólne z tych co są czesto nie widza takich zmian jak przyrosty,itp ale akwarium które ma prawie 18miesiecy i jest w nim mnóstwo kolorowych rybek napewno robi wyrażenie na dzieci i dla doroslych którzy widzą go pierwszy raz.Tobie sie nie podoba u siebie to i owo,a inna osoba powie bomba!nie znając się na tym.Najbardziej mnie denerwuje hasło"trzeba miec kasę na takie coś,lub skąd masz taka wiedzę na prowadzenie tego" zawsze odpowiadam z kosmosu:D a dwa odpowiadam -wcale nie trzeba być bogatym by mieć akwarium morskie,ono poprostu jest dla ludzi,jeden ma mniejsze drugi większe,a te haselka 500+ to może darujmy sobie jedni się z tego śmieją (mam na myśli odwiedzajacych)a i może nie jednej rodzinie to pomogło,np niepełnosprawne dziecko  ma małe akwarium z 500+,mogło go to uszczęśliwić a kiedyś tylko marzyło o tym;-)

Nareszcie fajny temat nie tylko pompy,odpieniacze i problemy z No3:clapping

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.