Skocz do zawartości

Historia edycji

flexin

flexin

Od roku gadam nt akwarium więc znajomi tylko pytali kiedy no kiedy to będzie. Teraz jak już jest to niestety no kiedy tam będziesz miał ryby no kiedy coś wpuścisz. Niestety zaczęło się dopiero dojrzewanie więc jak mówię 3 miesiące minimum to rozczarowanie. Osoby które widziały zalane akwarium, skałę i bliki od LED wpadły w zachwyt- uważają, że wygląda profesjonalnie ale jak mówią nie znają się. Rodzice o dziwo interesują się bo wiedzą, że niebawem przy wakacjach będą się opiekować. Widzą ile o tym mówię i jak mnie to angażuje i przez to sami są ciekawi każdego etapu. Znajomych aby nie rozczarować, że tak długo każę im czekać zabrałem do sklepu z morszczyzną- szczeny opadły :D :) Wszystkie powyższe pytania padały łącznie z wielokrotnym a to też będziesz miał? a tego? o ja koniki morskie ... będziesz miał. Ogólnie sam jestem zdziwiony kiedy przestałem o akwarium gadać, sami dopytują czasem o dziwo wnikają w szczegóły. Czekam na okres kiedy kraby i ślimaki wpuszczę i będzie akwa party.

Czytałem z uśmiechem powyższe posty bo widzę, że ilu akwarystów tyle opini ale ilu gapiów to pytania te same :D :) AHOJ

Zapomniałbym- najczęściej pytają czy będę miał glonojada :blink:

flexin

flexin

Od roku gadam nt akwarium więc znajomi tylko pytali kiedy no kiedy to będzie :) Teraz jak już jest to niestety no kiedy tam będziesz miał ryby no kiedy coś wpuścisz :D Niestety zaczęło się dopiero dojrzewanie więc jak mówie 3 miesiące minimum to rozczarowanie :D :) Osoby które widziały zalane akwarium, skałę i bliki wpadły w zachwyt- uważają, że wygląda profesjonalnie ale jak mówią nie znają się :) Rodzice o dziwo interesują się bo wiedzą, że niebawem przy wakacjach będą się opiekować :) Widzą ile o tym mówię i jak mnie to angażuje i przez to sami są ciekawi każdego etapu :) Znajomych aby nie rozczarować, że tak długo każę im czekać zabrałem do sklepu z morszczyzną- szczeny opadły :D :) Wszystkie powyższe pytania padały łącznie z wielokrotnym a to też będziesz miał? a tego? o ja koniki morskie ... będziesz miał :D Ogólnie sam jestem zdziwiony kiedy przestałem o akwarium gadać, sami dopytują czasem o dziwo wnikają w szczegóły :D Czekam na okres kiedy kraby i ślimaki wpuszczę i będzie akwa party :)

Czytałem z uśmiechem powyższe posty bo widzę, że ilu akwarystów tyle opini ale ilu gapiów to pytania te same :D :) AHOJ

Zapomniałbym- najczęściej pytają czy będę miał glonojada :D

flexin

flexin

Od roku gadam nt akwarium więc znajomi tylko pytali kiedy no kiedy to będzie :) Teraz jak już jest to niestety no kiedy tam będziesz miał ryby no kiedy coś wpuścisz :D Niestety zaczęło się dopiero dojrzewanie więc jak mówie 3 miesiące minimum to rozczarowanie :D :) Osoby które widziały zalane akwarium, skałę i bliki wpadły w zachwyt- uważają, że wygląda profesjonalnie ale jak mówią nie znają się :) Rodzice o dziwo interesują się bo wiedzą, że niebawem przy wakacjach będą się opiekować :) Widzą ile o tym mówię i jak mnie to angażuje i przez to sami są ciekawi każdego etapu :) Znajomych aby nie rozczarować, że tak długo każę im czekać zabrałem do sklepu z morszczyzną- szczeny opadły :D :) Wszystkie powyższe pytania padały łącznie z wielokrotnym a to też będziesz miał? a tego? o ja koniki morskie ... będziesz miał :D Ogólnie sam jestem zdziwiony kiedy przestałem o akwarium gadać, sami dopytują czasem o dziwo wnikają w szczegóły :D Czekam na okres kiedy kraby i ślimaki wpuszczę i będzie akwa party :)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.