Nailo Zgłoś Napisano 18 Września 2018 Witam, Przeglądałem ostatnio trochę lamp i tak trafiłem na to cudeńko. Pytanie czy 2szt poradzą sobie z baniakiem 120x50x50h ? No i miło byłoby poczytać wasze opinie o tej lampie jakie plusy jakie minusy. Zapraszam do dyskusji. Foto poglądowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NAP Zgłoś Napisano 18 Września 2018 (edytowane) red sea w swoich zestawach 120x55x57.5 montuje 2 takie jednostki więc powinno być ok Edytowane 18 Września 2018 przez NAP (wyświetl historię edycji) Cytuj Nadwiślańska Rafa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falconf16 Zgłoś Napisano 18 Września 2018 Jedne z lepszych lamp.Przy takim wymiarze zbiornika jaki masz 2 lampy spokojnie dadzą radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiktor92ldz Zgłoś Napisano 21 Listopada 2018 Troche odświeżę wątek a bardziej mam pytanie na temat jak ustawić lampy nad takim baniakiem Pionowo czy Poziomo ?? Foto dla zobrazowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 21 Listopada 2018 11 minut temu, wiktor92ldz napisał: Troche odświeżę wątek a bardziej mam pytanie na temat jak ustawić lampy nad takim baniakiem Pionowo czy Poziomo ?? zależy od szerokości baniaka i wysokości zawieszenia lamp - słowem sam doświadczalnie sprawdzasz czy dobrze pokrywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiktor92ldz Zgłoś Napisano 22 Listopada 2018 Teraz pozostaje pytanie czy 2 takie podołają nad baniakiem 120x55x55h głównie LPS jak bedzie mało bede musiał pomyslec o jakims Prime HD lub 2xt5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach