Skocz do zawartości

Historia edycji

human_87

human_87

35 minut temu, Moljzesz napisał:

Chciałeś natleniać wodę dałem ci proste rozwiązanie, nie wiem co ty gościu bierzesz ale nie bierz tego albo nie odpisuj na moje posty pod wpływem tego świństwa. Pozdro

Nie udzielaj się. O natlenianiu było tutaj tylko tyle, że jednym z powodów dla których nie zamierzam wyłączyć odpieniacza jak mi radzono - było natlenianie wody by utrzymać PH. Jednak cały wątek o odpieniaczu jest offtopem tutaj, gdyż pytałem o stosowanie Nite-Out II. Gdybyś raczył przeczytać, że o opinie pytałem ludzi, którzy startowali swój  zbiornik używając tych bakterii, nie zabrałbyś głosu w ogóle, ponieważ w kwestii Nite-Out II nie masz nic do powiedzenia.

human_87

human_87

29 minut temu, Moljzesz napisał:

Chciałeś natleniać wodę dałem ci proste rozwiązanie, nie wiem co ty gościu bierzesz ale nie bierz tego albo nie odpisuj na moje posty pod wpływem tego świństwa. Pozdro

Nie udzielaj. O natlenianiu było tutaj tylko tyle, że jednym z powodów dla których nie zamierzam wyłączyć odpieniacza jak mi radzono - było natlenianie wody by utrzymać PH. Jednak cały wątek o odpieniaczu jest offtopem tutaj, gdyż pytałem o stosowanie Nite-Out II. Gdybyś raczył przeczytać, że o opinie pytałem ludzi, którzy startowali swój  zbiornik używając tych bakterii, nie zabrałbyś głosu w ogóle, ponieważ w kwestii Nite-Out II nie masz nic do powiedzenia.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.