Skocz do zawartości

Historia edycji

Nik@

Nik@

Niewiele udało się uprzatnac z piachu, nadal jest bałagan.  Nowa glabrescens w ciagu godziny się napompowala, ale wlozona była tak, jak stała. Była na podstawce. Druga euphyllia była luzem, dosc spore dwa kawalki, przeżyły kilka prób przyklejenia do skałki klejem polimerowym (?) Taki, co granulki wsypuje się do  gorącej wody. Co ja sie nakombinowalam... albo klej był za ciepły i pokleilam sobie całe paluchy, albo za zimny i stawał się za twardy. Biedny koral z 5 razy był wyjmowany i wkładany i jakoś nieśmiało się do tej pory otwiera.

Tak to wyglądało przed chwilą

A tak po zostawieniu niebieskiego

CEAkEVj.jpg

Nik@

Nik@

Niewiele udało się uprzatnac z piachu, nadal jest bałagan.  Nowa glabrescens w ciagu godziny się napompowala, ale wlozona była tak, jak stała. Była na podstawce. Druga euphyllia była luzem, dosc spore dwa kawalki, przeżyły kilka prób przyklejenia do skałki klejem polimerowym (?) Taki, co granulki wsypuje się do  gorącej wody. Co ja sie nakombinowalam... albo klej był za ciepły i pokleilam sobie całe paluchy, albo za zimny i stawał się za twardy. Biedny koral z 5 razy był wyjmowany i wkładany i jakoś nieśmiało się do tej pory otwiera.

Nik@

Nik@

Niewiele udało się uprzatnac z piachu, nadal jest bałagan.  Nowa glabrescens w goagu godziny się napimpowala, ale chłodna była tak, jak stoi. Była na podstawce. Druga euphyllia była luzem, dosc spora, przeżyła kilka prób przyklejenia do skałki klejem polimerowym (?) Taki, co granulki wsypuje się do  gorącej wody. Co ja sie nakombinowalam... albo klej był za ciepły i pokleilam sobie całe paluchy, albo za zimny i stawał się za twardy. Biedny koral z 5 razy był wyjmowany i wkładany i jakoś nieśmiało się otwiera.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.