Skocz do zawartości

Historia edycji

L.G.

L.G.

Czepianie się przez silvia za błędy w pisaniu

8 godzin temu, paffcio napisał:

Jeśli masz szkiełko i chcesz je wykorzystać to wierć ale najlepiej u szklarza. Zrobi Ci to jak należy. Samemu to możesz tylko zepsić. 

Co do pompy to bierz nawet większą i koniecznie z elektroniczną regulacją - nie pozałujesz - łątwo sie poziom ustawia

Co do pompy , że ma być większa i z regulacją to masz 100% racji . A z wierceniem otworów , to trzeba podejść do tego z głową .Wierci się wolno i bez dociskania . Wierciłem już w kilku akwariach i jeszcze nic nigdy się nie stało . W obecnym również , ma 450l i po 18 miesiącach nadal dobrze służy . A szklarz też może coś sp..... przegrody do sumpa docięte mam chyba jak był nawalony . Żadna nie ma takich wymiarów jakie podałem . Więc różnie bywa .

L.G.

L.G.

7 godzin temu, paffcio napisał:

Jeśli masz szkiełko i chcesz je wykorzystać to wierć ale najlepiej u szklarza. Zrobi Ci to jak należy. Samemu to możesz tylko zepsić. 

Co do pompy to bierz nawet większą i koniecznie z elektroniczną regulacją - nie pozałujesz - łątwo sie poziom ustawia

Co do pompy , że ma być większa i z regulacją to masz 100% racji . A z wierceniem otworów , to trzeba podejść do tego z głowom . Wierci się wolno i bez dociskania . Wierciłem już w kilku akwariach i jeszcze nic nigdy się nie stało . W obecnym również , ma 450l i po 18 miesiącach nadal dobrze służy . A szklarz też może coś sp..... przegrody do sumpa docięte mam chyba jak był nawalony . Żadna nie ma takich wymiarów jakie podałem . Więc różnie bywa .

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.