Skocz do zawartości

Historia edycji

r_33

r_33

7 minut temu, Paragon napisał:

Nom nie dostrzegasz różnicy między falownikiem a cyrkulatorem cóż mogę dodać :clapping

Co do twojego pytania o te "falowniki" miałem kilka tej firmy i wszystkie były tak samo słabe nawet w słodkim mnie dobijały, jak nie podoba Ci się odpowiedz to nie pytaj, albo dodaj że czekasz tylko na pozytywne odpowiedzi, firma która je prdukuje do najlepszych jakościowo nie należy, ich cena jest dokładnie adekwatna do jakości

Spokojnie nie unos sie tak;)

Czekam na odpowiedzi dotyczace wylacznie tego cyrkulatora lub tej serii -osob ktore go uzywaly/uzywaja.

Nie obchodza mnie zdania o starych modelach tej firmy.

Mialemm jeden stary i zawioem sie - byl glosny.

Ale jak wszystko idzie do przodu to i moze nowe modele tej firmy dopracowaly sprzet i stal sie cichszy;)

r_33

r_33

3 minuty temu, Paragon napisał:

Nom nie dostrzegasz różnicy między falownikiem a cyrkulatorem cóż mogę dodać :clapping

Co do twojego pytania o te "falowniki" miałem kilka tej firmy i wszystkie były tak samo słabe nawet w słodkim mnie dobijały, jak nie podoba Ci się odpowiedz to nie pytaj, albo dodaj że czekasz tylko na pozytywne odpowiedzi, firma która je prdukuje do najlepszych jakościowo nie należy, ich cena jest dokładnie adekwatna do jakości

Spokojnie nie unos sie tak;)

Czekam na odpowiedzi dotyczace wylacznie tego cyrkulatora -osob ktore go uzywaly/uzywaja.

Nie obchodza mnie zdania o starych modelach tej firmy.

Miem jeden stary i zawioem sie - byl glosny.

Ale jak wszystko idzie do przodu to i moze nowe modele tej firmy dopracowaly sprzet i stal sie cichszy;)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.