Skocz do zawartości

Historia edycji

AnT

AnT

Godzinę temu, jacek n napisał:

U mnie po użyciu Mycosidolu efekt jak u Walkera  ->  wszystkie SPS  na śmietnik  (przeżyła tylko milka ) , LPSy  też dostały po d... padła fungia i lecą lobophylie  , reszta pomału się odbudowuje. Padły też krewetki :(  . Obecnie jakieś 2 tygodnie od użycia cyjano mam 10 x takie jak przed użyciem . Ogólnie załamka 

No nie 

Jacek nie raz widziałem zbiornik 

Zwłaszcza że niecałe dwa lata temu układaliśmy razem skałę u ciebie i wiem ile było tam dodawane korali, bo nie raz razem jeździliśmy na zakupy 

Wysadzić zbiornik ponad 2000 L  :banghead

AnT

AnT

U mnie po użyciu Mycosidolu efekt jak u Walkera  ->  wszystkie SPS  na śmietnik  (przeżyła tylko milka ) , LPSy  też dostały po d... padła fungia i lecą lobophylie  , reszta pomału się odbudowuje. Padły też krewetki :(  . Obecnie jakieś 2 tygodnie od użycia cyjano mam 10 x takie jak przed użyciem . Ogólnie załamka :banghead

No nie 

Zwłaszcza że niecałe dwa lata temu układaliśmy razem skałę u ciebie i wiem ile było tam dodawane korali, bo nie raz razem jeździliśmy na zakupy 

AnT

AnT

U mnie po użyciu Mycosidolu efekt jak u Walkera  ->  wszystkie SPS  na śmietnik  (przeżyła tylko milka ) , LPSy  też dostały po d... padła fungia i lecą lobophylie  , reszta pomału się odbudowuje. Padły też krewetki :(  . Obecnie jakieś 2 tygodnie od użycia cyjano mam 10 x takie jak przed użyciem . Ogólnie załamka :banghead

No nie 

Zwłaszcza że niecałe dwa lata temu układaliśmy razem skałę u ciebie i wiem ile było dodawane korali, bo nie raz razem jeździliśmy na zakupy 

AnT

AnT

No nie 

Zwłaszcza że niecałe dwa temu układaliśmy razem skałę u ciebie i wiem ile było dodawane korali, bo nie raz razem jeździliśmy na zakupy 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.