Skocz do zawartości

Historia edycji

dla syna

dla syna

20 godzin temu, cygan napisał:

@dla syna wzrost zasolenia redukuję poprzez zwykłą wymianę wody slonej na czystą ro. Suplementację podałem w ostatnim poście mojego tematu (link w stopce) jednak są 2 różnice pomiędzy metodą z 2016 i z dnia dzisiejszego

1. Nie podaję teraz preparatów Red Sea tylko Microbe lift All in One trace elements oraz Microbe lift Vitaminos
2. Balling leci wraz z SBS Aquaforest.
Reszta bez zmian

Ok teraz wiem ile lejesz i czego. Mam pytanie odnośnie dwóch rzeczy: 1. Jak czesto i ile ujmujesz solanki zastępując ją rodi;  2. Stosujesz się do obliczeń kalkulatora DSR? O i jeszcze jedno pytanie; co to jest to ABEV aquaforestu bo nie mogę tego znaleść. 

dla syna

dla syna

20 godzin temu, cygan napisał:

@dla syna wzrost zasolenia redukuję poprzez zwykłą wymianę wody slonej na czystą ro. Suplementację podałem w ostatnim poście mojego tematu (link w stopce) jednak są 2 różnice pomiędzy metodą z 2016 i z dnia dzisiejszego

1. Nie podaję teraz preparatów Red Sea tylko Microbe lift All in One trace elements oraz Microbe lift Vitaminos
2. Balling leci wraz z SBS Aquaforest.
Reszta bez zmian

Ok teraz wiem ile lejesz i czego. Mam pytanie odnośnie dwóch rzeczy: 1. Jak czesto i ile ujmujesz solanki zastępując ją rodi;  2. Stosujesz się do obliczeń kalkulatora DSR? 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.