Skocz do zawartości

Historia edycji

dla syna

dla syna

58 minut temu, =Fresz= napisał:

Miałem podobne glony i podobnie wyglądający zbiornik po destabilizacji końską dawką chemicleanu. Zdjęcia są w temacie z moim zbiornikiem zamieszczone kilka miesięcy temu. Jak sobie poradziłem? Duże podmiany, węgiel, duże ilości bakterii i przy tym dużo mniejsza ilość światła oraz ograniczenie do zera aminokwasów ;)

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Hmmm, podmian nie robię ale, glon rośnie w najbardziej zacienionym miejscu, amino nie używam (jedynie w nitraphos minus coś może być), węgiel stosuję, bakterii leję dużo gdyż to moja jedyna opcja na utrzymanie biologii i nakarmienie koralowców. 

dla syna

dla syna

39 minut temu, =Fresz= napisał:

Miałem podobne glony i podobnie wyglądający zbiornik po destabilizacji końską dawką chemicleanu. Zdjęcia są w temacie z moim zbiornikiem zamieszczone kilka miesięcy temu. Jak sobie poradziłem? Duże podmiany, węgiel, duże ilości bakterii i przy tym dużo mniejsza ilość światła oraz ograniczenie do zera aminokwasów ;)

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Hmmm, podmian nie robię ale, łon rośnie w najbardziej zacienionym miejscu, amino nie używam (jedynie w nitraphos minus coś może być), węgiel stosuję, bakterii leję dużo gdyż to moja jedyna opcja na utrzymanie biologii i nakarmienie koralowców. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.