Skocz do zawartości

Historia edycji

Ben_sage

Ben_sage

Dali mi do pompy AN na allegro takie coś i nie wiem co to jest wolę jednak zapytać.  Przypuszczam że siporax ale może jest jeszcze jakiś inny produkt przypominający go ? 

Wcześniej nigdy nie używałem tych wynalazków. Mam tego 1,4kg

Mam sporo miejsca w sumpie i tak myślę...

edit. Aaa , znalazłem paragon bo żona mi zamawiała pompę jak byłem w pracy  gdy padła okazało się że wzięła od Konrada z CH wiec chyba to rozwiąło moję wątpliwości. Nie wiedziałem skąd zamówiła po za allegro a że jej nie było.... Myślałem że jakieś inni handlarze oczek wodnych i dorzucili coś dla welonów.

Temat do kosza dzięki.

siporax.jpg

2018-10-17-11-51-47.jpg

Ben_sage

Ben_sage

Dali mi do pompy AN na allegro takie coś i nie wiem co to jest wolę jednak zapytać.  Przypuszczam że siporax ale może jest jeszcze jakiś inny produkt przypominający go ? 

edit. Aaa , znalazłem paragon bo żona mi zamawiała pompę jak byłem w pracy  gdy padła okazało się że wzięła od Konrada z CH wiec chyba to rozwiąło moję wątpliwości.

Temat do kosza dzięki.

siporax.jpg

2018-10-17-11-51-47.jpg

Ben_sage

Ben_sage

siporax.jpg

2018-10-17-11-51-47.jpg

Ben_sage

Ben_sage

Dali mi do pompy takie coś i nie wiem co to jest wolę jednak zapytać.  Przypuszczam że siporax ale może jest jeszcze jakiś inny produkt przypominający go ? 

Wcześniej nigdy nie używałem tych wynalazków.

siporax.jpg

2018-10-17-11-51-47.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.