GAMMIS Zgłoś Napisano 2 Listopada 2018 Witam Jestem na etapie wklejania komina do akwarium o wymiarach 80x40x50 komin wewnętrzny w lewym rogu o wymiarach 25x12x43. Co sądzicie o szkle typu LACOBEL (czarny) gr. 4mm? Czy sprawdzi się przy dłuższym kontakcie z wodą? Czy grubość tego szkła wystarczy? Czy sylikon TYTAN Szklarski (bezbarwny) będzie dobrym wyborem? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati21 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2018 Cześć. Szkło lacobel jak najbardziej się nadaje i nie ma z nim problemów. 4mm powinno wystarczyć nie jest to duża powierzchnia, choć jak masz możliwość grubsze to daj grubsze. Silikon bardzo dobry sam kleiłem nim swoje akwarium i nie mam zastrzeżeń Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GAMMIS Zgłoś Napisano 2 Listopada 2018 Dzięki za pomoc właśnie z tym grubszym szkłem jest problem mogę kupić max 4mm. jeszcze raz dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
licek Zgłoś Napisano 2 Listopada 2018 Klej spokojnie 4mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GAMMIS Zgłoś Napisano 2 Listopada 2018 Zerknijcie na grzebień. sięga do górnej krawędzi zbiornika, głębokość zęba 2,5cm tak zostawić czy opuścić go trochę niżej jakieś 0.5cm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moljzesz Zgłoś Napisano 2 Listopada 2018 2 minuty temu, GAMMIS napisał: Zerknijcie na grzebień. sięga do górnej krawędzi zbiornika, głębokość zęba 2,5cm tak zostawić czy opuścić go trochę niżej jakieś 0.5cm Za wysoko Masz ten wysowany/regulowany grzebień? Cytuj PS Pandora 4x54W T5 i 3x145W LED, DCP6500, AWN40 na DCP3000,RW-15, RW-8,CP-55, Biopellests AIO XL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GAMMIS Zgłoś Napisano 2 Listopada 2018 Słaba ta regulacja mogę wysunąć grzebień max jakieś 5mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moljzesz Zgłoś Napisano 2 Listopada 2018 Ja mam gdzieś 0.5cm poniżej krawędzi akwa Cytuj PS Pandora 4x54W T5 i 3x145W LED, DCP6500, AWN40 na DCP3000,RW-15, RW-8,CP-55, Biopellests AIO XL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach