tiesto223 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2018 Witam mam takie pudelko podloczona z pcv biala fi 32 na uszczelki i mam pompy obiegowa 3000l pudelko strasze siorbie wiec strasze halasuje ma ktos jakies pomysl zeby to wyciszyc pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 5 Listopada 2018 wpisz w googlach : overflow silencer i np. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niwre37 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2018 8 godzin temu, tiesto223 napisał: Witam mam takie pudelko podloczona z pcv biala fi 32 na uszczelki i mam pompy obiegowa 3000l pudelko strasze siorbie wiec strasze halasuje ma ktos jakies pomysl zeby to wyciszyc pozdrawiam jeśli dobrze ustawisz pompę obiegowa to nic nie będzie siorbało, różnica poziomu wody w akwa a w pudelku za grzebieniem powinna być jakieś 5mm i wtedy nic nie chlupie ,nie siorbie i się nie zapowietrza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach