Skocz do zawartości

Historia edycji

Beti

Beti

Literowka

Moja propozycja zwieksz chwilowo dawkę bakteri probiotycznych i pożywki o 1 kroplę, nie jest to dawka niedozwolona ja czasem daje  trochę wiecej o 2 lub 3 krople,natomiast podmiane zastosuj 10%,kontroluj no3 i po4 powinno stopniowo spadać:smile_wink:

natomiast jak na 170l około wody netto akwarium, to 9 ryb to już na pograniczu:) chyba juz nie będziesz dokładać?

jak na 10mies akwarium juz powinno coś łapać,czy odpieniacz jest? jaki? na mokro ustawiony?

Nie chce reklamowac tu firm ale staraj sie używać wszystkiego z jednej firmy jak soli,bakteri,dodatków,itp,więc przemyśl to...

Metodę filtracji masz dobrą idziesz w dobrym kierunku tylko gdzies po drodze się coś popsuło;) 

fotka foka???

Beti

Beti

Moja propozycja zwieksz chwilowo dawkę bakteri probiotycznych i pożywki o 1 kroplę, nie jest to dawka niedozwolona ja czasem daje  trochę wiecej o 2 czy 3 krople,natomiast podmiane zastosuj 10%,kontroluj no3 i po4 powinno stopniowo spadać:smile_wink:

natomiast jak na 170l około wody netto akwarium, to 9 ryb to już na pograniczu:) chyba juz nie będziesz dokładać?

jak na 10mies akwarium juz powinno coś łapać,czy odpieniacz jest? jaki? na mokro ustawiony?

Nie chce reklamowac tu firm ale staraj sie używać wszystkiego z jednej firmy jak soli,bakteri,dodatków,itp,więc przemyśl to...

Metodę filtracji masz dobrą idziesz w dobrym kierunku tylko gdzies po drodze się coś popsuło;) 

fotka foka???

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.