Skocz do zawartości

Historia edycji

anney

anney

1 hour ago, Nik@ said:

A po co Ci taki kawał krewetki? Skała chyba jest żywa, z tego, co pisałaś?

@Nik@ nie ma jej juz ;)  hoom polecil mi,zebym wrzucila odrobinke krewetki jako pozywke dla bakterii(pardon me: cykl azotowy sie ropoczal), wiec wczoraj poprosilam meza,jak bedzie wracal z pracy (bo nie mialam pozywki) zeby przyniosl krewetke i kawalek od ogonka odcial i wrzucil ( ja juz spalam) no i dzis rano mnie taki widok przywital :p haha. nie przyslzo mi do glowy,zeby powiedzic,ze chodiz mi o malusienka krewetke, a nie 23cm ;) oczywiscie wyciagnelam ja rano, a moj maz taki zadowolony z siebie byl ;)

skala oczywiscie jest zywa.

anney

anney

15 minutes ago, Nik@ said:

@Nik@ nie ma jej juz ;)  hoom polecil mi,zebym wrzucila odrobinke krewetki jako pozywke dla bakterii, wiec wczoraj poprosilam meza,jak bedzie wracal z pracy (bo nie mialam pozywki) zeby przyniosl krewetke i kawalek od ogonka odcial i wrzucil ( ja juz spalam) no i dzis rano mnie taki widok przywital :p haha. nie przyslzo mi do glowy,zeby powiedzic,ze chodiz mi o malusienka krewetke, a nie 23cm ;) oczywiscie wyciagnelam ja rano, a moj maz taki zadowolony z siebie byl ;)

anney

anney

15 minutes ago, Nik@ said:

@Nik@ nie ma jej juz ;)  hoom polecil mi,zebym wrzucila odrobinke krewetki jako pozywke dla bakterii, wiec wczoraj poprosilam meza,jak bedzie wracam z pracy (bo nei mialam pozywki) zeby przyniosl krewetke i kawalek od ogonka odcial i wrzucil ( ja juz spalam) no i dzis rano mnie taki widok przywital :p haha. nie przyslzo mi do glowy,zeby powiedzic,ze chodiz mi o malusienka krewetke, a nie 23cm ;) oczywiscie wyciagnelam ja rano, a moj maz taki zadowolony z siebie byl ;)

anney

anney

14 minutes ago, Nik@ said:

@Nika@ nie ma jej juz ;)  hoom polecil mi,zebym wrzucila odrobinke krewetki jako pozywke dla bakterii, wiec wczoraj poprosilam meza,jak bedzie wracam z pracy (bo nei mialam pozywki) zeby przyniosl krewetke i kawalek od ogonka odcial i wrzucil ( ja juz spalam) no i dzis rano mnie taki widok przywital :p haha. nie przyslzo mi do glowy,zeby powiedzic,ze chodiz mi o malusienka krewetke, a nie 23cm ;) oczywiscie wyciagnelam ja rano, a moj maz taki zadowolony z siebie byl ;)

anney

anney

10 minutes ago, Nik@ said:

nie ma jej juz ;)  hoom polecil mi,zebym wrzucila odrobinke krewetki jako pozywke dla bakterii, wiec wczoraj poprosilam meza,jak bedzie wracam z pracy (bo nei mialam pozywki) zeby przyniosl krewetke i kawalek od ogonka odcial i wrzucil ( ja juz spalam) no i dzis rano mnie taki widok przywital :p haha. nie przyslzo mi do glowy,zeby powiedzic,ze chodiz mi o malusienka krewetke, a nie 23cm ;) oczywiscie wyciagnelam ja rano, a moj maz taki zadowolony z siebie byl ;)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.