Tak myślę sobie koszty miesięczne. Jak stać Cie żeby wydać od kilku tysięcy w górę na start akwarium. To czym są koszty utrzymania śmiejąc się, ale na takie akwarium 200-300 litrów na utrzymanie dorabiający uczeń czy student by dał sobie radę. Niby dorośli ludzie, a czasem podchodzą dziwnie do tematu...
Zawsze można nie pić alkoholu rzucić palenie czy inne szkodliwe wymysły i nagle kasa się znajdzie
Historia edycji
Tak myślę sobie koszty miesięczne. Jak stać Cie żeby wydać od kilku tysięcy w górę na start akwarium. To czym są koszty utrzymania śmiejąc się, ale na takie akwarium 200-300 litrów na utrzymanie dorabiający uczeń czy student by dał sobie radę. Niby dorośli ludzie, a czasem podchodzą dziwnie do tematu...
Tak myślę sobie koszty miesięczne. Jak stać Cie żeby wydać od kilku tysięcy w górę na start akwarium. To czym są koszty utrzymania śmiejąc się ale na takie akwarium 200-300 litrów na utrzymanie dorabiający uczeń czy student by dał sobie radę. Niby dorośli ludzie, a czasem podchodzą dziwnie do tematu...
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.