Czytałam, że rurecznik i ochotka są na czarnej liście z racji tego, gdzie żyją i czym się żywią. Dlatego będę się starała im zdobyć lepszy pokarm. Szklarka w morskim = szał, wszystko co miesozerne zajada z apetytem. Tak się zastanawiam nad artemia w słodkim, ponoć też nią się karmi ryby. Wśród morszczaków panuje pogląd, że artemia to suchar, bezwartościowy wypełniacz żołądka, a dziś oglądam film, gdzie gościu zachwala artemie jako wysokobiałkowy, a jednocześnie nietuczący pokarm dla słodkich rybek. Po raz kolejny zdurnialam. Ja artemii nie próbowałam hodować w slodkiej wodzie, bo nie wiem czym słodkim można ją karmić. Do morskiego to luzik, artemia się wykluła, dawalam fitoplankton i dochowałam się kolejnego pokolenia. Jak ja wyżywić na słodko?
Historia edycji
Czytałam, że rurecznik i ochotka są na czarnej liście z racji tego, gdzie żyją i czym się żywią. Dlatego będę się starała im zdobyć lepszy pokarm. Szklarska w morskim = szał, wszystko co miesozerne zajada z apetytem. Tak się zastanawiam nad artemia w słodkim, ponoć też nią się karmi ryby. Wśród morszczaków panuje pogląd, że artemia to suchar, bezwartościowy wypełniacz żołądka, a dziś oglądam film, gdzie gościu zachwala artemie jako wysokobiałkowy, a jednocześnie nietuczący pokarm dla słodkich rybek. Po raz kolejny zdurnialam. Ja artemii nie próbowałam hodować w slodkiej wodzie, bo nie wiem czym słodkim można ją karmić. Do morskiego to luzik, artemia się wykluła, dawalam fitoplankton i dochowałam się kolejnego pokolenia. Jak ja wyżywić na słodko?
Czytałam, że rurecznik i ochotka są bardzo czarnej liście z racji tego gdzie żyją i czym się żywią. Dlatego będę się starała im zdobyć lepszy pokarm. Szklarska w morskim = szał, wszystko co miesozerne zasada z apetytem. Tak się zastanawiam nad artemia w słodkim, ponoć też nią się karmi ryby. Wśród morszczaków panuje pogląd, że artemia to suchar, bezwartościowy wypełniacze zakładka a dziś oglądam film, gdzie gościu zachwala artemie jako wysoko białkowe, a jednocześnie nie toczących pokarm dla słodkich rybek. Po raz kolejny zdurnialam. Ja artemii nie próbowałam hodować w slodkiej wodzie, bo nie wiem czym słodkim można ją karmić. Do morskiego to luzik, artemia się wykluła, dawalam fitoplankton i dochowałam się kolejnego pokolenia. Jak ja wyzywać na słodko?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.