Ta gimnastyka slowna byla po to, żeby nie potraktowano mojej wypowiedzi, jako treści rasistowskie. Ale i tak ten wyraz na "d" ocenzurowano, bo bo ze strachu przed afroamerykaninem nie pomyślałam, żeby jeszcze to obrazliwe słowo na "d" zastąpić slowem odbyt, które nie wiedzieć dlaczego jest akceptowalne, choć oznacza dokladnie to samo. Jednak forumowy straznik slowa odbyt nie gwiazdkuje. Słowa pupa też nie, choć różni się tylko jedną literką:D ktoś kiedyś uznał, że pupa przez "P" jest ok, a pupa przez "D" już nie jest ok i trzeba teraz uważać na literki
Historia edycji
Ta gimnastyka slowna byla po to, żeby nie potraktowano mojej wypowiedzi, jako treści rasistowskie. Ale i tak ten wyraz na "d" ocenzurowano, bo bo ze strachu przed afroamerykaninem nie pomyślałam, żeby jeszcze to obrazliwe słowo na "d" zastąpić slowem odbyt, które nie wiedzieć dlaczego jest akceptowalne, choć oznacza doklsdnie to samo. Jednak forumowy straznik go nie gwiazdkuje. Słowa pupa też nie gwiazdkuje, choć różni się tylko jedna literką:D ktoś kiedyś uznał, że pupa przez "P" jest ok, a pupa przez "D" już nie jest ok i trzeba teraz uważać na literki
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.