25 minut temu, Mini napisał:Chyba 1000 zł to przesada, w 300l akwa chyba tyle nie można wydać?? Czy można?
Można Bez żadnego problemu. Mam nieco ponad 500 litrów a w tym miesiącu poszło już ponad 2000 zł
Fakt, trochę zapasów zrobiłem. To akwarium mam od 8 miesięcy, ale musisz wiedzieć, że zanim ustabilizujesz zbiornik to trochę zmian się wprowadza, zmienia/dodaje filtracje itd. a to kasę pochłania.
25 minut temu, Mini napisał:Chemii już trochę mam na stanie, jakieś suplementy, phosguard całe opakowanie i środki na cjano.
Akwarium jeszcze nie sklejone, a tu już chemia nakupiona i środki na cyjano Planujesz cyjano hodować? Przecież nie zawsze wywala tyle cyjano, że trzeba chemią walczyć.
Gdyby to Krzysiek ps. Laszek zobaczył
2 godziny temu, Mini napisał:Różnica w cenie jest 300 zł tylko jeżeli teraz kupię opti to będę musiał 2 miesiące czekać żeby zalać akwarium bo fundusze mi się skończą.
300 złotych na akwarium w miesiącu to możesz ze spokojem liczyć. Skoro nie masz zabezpieczonych funduszy to sądzę, że życie będziesz też kupował stopniowo. Szczepki i rybki to drugie tyle co sprzęt.