Skocz do zawartości

Historia edycji

flexin

flexin

45 minut temu, Krzysiek K. napisał:

Taki TDS pozwoli Tobie po wpięciu do filtra RO sprawdzić:

1)Stan zużycia membrany (1 czujnik jest po membranie)

2)Stan zużycia żywicu (2 czujnik po żywicy)

Są też takie mierniki na 3 potencjalne pomiary- u siebie mam 2 kanistry z żywicą więc poza membraną mam obraz co się dzieje z 1 żywicą a jak wygląda stan 2. Mogę po wskazaniu na TDS wyrzucić żywicę z 1 miejsca,na jej miejsce przełożyć wskazująca jeszcze 0 a dołożyć nową na 2 miejsce co zdaje się być bardziej ekonomiczne. U mnie padla bateria w urządzeniu- ciężko się zebrać w sobie aby ten drobiazg wymienić :rolleyes:

flexin

flexin

43 minuty temu, Krzysiek K. napisał:

Są też takie mierniki na 3 potencjalne pomiary- u siebie mam 2 kanistry z żywicą więc poza membraną mam obraz co się dzieje z 1 żywicą a jak wygląda stan 2. Mogę po wskazaniu na TDS wyrzucić żywicę z 1 miejsca, dołożyć nową na 2 miejsce co zdaje się być bardziej ekonomiczne. U mnie padla bateria w urządzeniu- ciężko się zebrać w sobie aby ten drobiazg wymienić :rolleyes:

flexin

flexin

38 minut temu, Krzysiek K. napisał:

Są też takie mierniki na 3 potencjalne pomiary- u siebie mam 2 kanistry z żywicą więc poza membraną mam obraz co się dzieje z 1 żywicą a jak wygląda stan 2. Mogę po wskazaniu na TDS wyrzucić rzywicę z 1 miejsca, dołożyć nową na 2 miejsce co zdaje się być bardziej ekonomiczne. U mnie padla bateria w urządzeniu- ciężko się zebrać w sobie aby ten drobiazg wymienić :rolleyes:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.