fifek33 Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2018 Czy ktoś z Was używa w/w odpieniacz? Jakie opinie? w jakim litrażu działa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2018 u mnie śmiga w 500 l. już 2 lata i nie narzekam. Działa 24h. Po roku padł wirnik, ale na gwarancji wymienili. Obecnie 12 ryb pływa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
atgorscy Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2018 Ponad rok w 400 litrach i działa dobrze. Bez awarii. Jest cichy. Jedyny minus to mikro bąbelki lecą od dołu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fifek33 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2018 Czy na 250 litrów nie jest za duży? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m-babka Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2018 Jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fifek33 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2018 to jaki wewnetrzny do 250-260 L polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m-babka Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2018 Kiedyś w 240L miałem Tunziaka 9006 i było dobrze ale dużo zależy od obsady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fifek33 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2018 Ja nie chce dużo skały ok 10 kg wiec myślałem nad większym odpieniaczemWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fifek33 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2018 Zastanawiałem się tez nad 9004dcWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach