refish Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2018 Witam czy spotkaliscie się z czymś takim biały kożuch pokrywa co dzień korale najbardziej favie, calastrea ,montipory ,akropory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2018 Siema Po lałeś bakterii ? Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
refish Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2018 15 minut temu, AnT napisał: Siema Po lałeś bakterii ? Hej tylko wódeczka delikatnie leci 7ml na dobe w obiegu pond 1000l PO4-0 NO3- 2 do 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2018 To odstaw wódeczkę No noc się robi nalot na całym koralu ? Jak by go glut oblepił ? Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
refish Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2018 (edytowane) Z tego co zauważyłem to po kilku godz jak poświeci lampa to robi się ten glut ,tak oblepia całego korala Edytowane 7 Grudnia 2018 przez refish (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2018 i co do dalej ? pw Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R.I.P Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2018 Miałem to samo - zmniejsz lub odstaw wódkę ... i proponuję rozważyć zmianę źródła węgla. Z biegiem czasu korale zaczną marnieć i zawijać tkankę na rantach. PK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2018 U mnie pomogła woda utleniona Ale to u mnie nie wiem jak zareaguje inny baniak I oczywiscie trzeba obserwować korale Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach