Skocz do zawartości

Historia edycji

Daro73

Daro73

Zbiornik mam od dwóch lat, z czego tylko część życia pochodzi z mojego pierwszego zbiornika, były to głownie korale miękkie. W obecnym 250 litrowym akwarium jakiś rok temu wprowadziłem  stylophorę, seriatoporę, teraz wprowadziłem montiporę talerzową. Generalnie nie mogę narzekać, przyrosty korali mam, nie mam przyrostu glonów wapiennych, nie wiem dlaczego bo parametry mam poprawne. NO3 na poziomie 5-10, Po4 na poziomie 0.  Od jakiegoś czasu używam soli Tropic Marin, raz w tygodniu dozuję Gro Tech ABCM (wiem przydałaby się pompa) , bakterie special blend, oraz Nite Out II bo miałem trochę  podwyższone NO3             Zadałem to pytanie bo chciałem kupić Ati Esentials Pro ale boję się drastycznego podbicia Mg który i tak mam już wysoki                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Daro73

Daro73

Zbiornik mam od dwóch lat, z czego tylko część życia pochodzi z mojego pierwszego zbiornika, były to głownie korale miękkie. W obecnym 250 litrowym akwarium jakiś rok temu wprowadziłem  stylophorę, seriatoporę, teraz wprowadziłem montiporę talerzową. Generalnie nie mogę narzekać, przyrosty korali mam, nie mam przyrostu glonów wapiennych, nie wiem dlaczego bo parametry mam poprawne. NO3 na poziomie 5-10, Po4 na poziomie 0.                                                                                                                                                                                          Od jakiegoś czasu używam soli Tropic Marin, raz w tygodniu dozuję Gro Tech ABCM (wiem przydałaby się pompa) , bakterie special blend, oraz Nite Out II bo miałem trochę podwyższone NO3                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Zadałem to pytanie bo zamieram kupić Ati Esentials Pro ale boję się drastycznego podbicia Mg które i tak mam za wysokie

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.