intryg Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2018 W końcu, po kilku latach kurzenia się szkła w kotłowni na półce, postanowiłem reaktywować starego, poczciwego reffmax-a. Skałę odebrałem od kolegi (zapewne to nie ta sama którą dałem na przechowanie wraz z życiem jakieś 6 lat temu), sól lekko już kamienna ale działa. Pół zalalem świeżą solanką a pół od reefshop. Parę dni po ciemku, zobaczymy co wyjdzie. Cytuj Borsuk nie żyje !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warszawiak Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2018 A to nie powinno być czasami w dziale "ReefMax Klub"?? Cytuj ReefMax 2,5 l. spiorax Odpieniacz DIY +BM SP-1000 refugium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
intryg Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2018 (edytowane) 2 godziny temu, Warszawiak napisał: A to nie powinno być czasami w dziale "ReefMax Klub"?? Może tak być... Proszę o zamknięcie tematu... Przenoszę się na stary wątek... Intryg reefmax Edytowane 17 Grudnia 2018 przez intryg (wyświetl historię edycji) Cytuj Borsuk nie żyje !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach