Skocz do zawartości

Historia edycji

norbi2222

norbi2222

2 godziny temu, waski01 napisał:

dobra sól to Red Sea, ale nie brał bym jej z Coralhouse.  Kiedyś brałem ją od nich i niestety była otwarta i zbrylona. sprawdzałem ją po kodzie u producenta i okazało się, że ta sól była bardzo stara.  Dziękuję bardzo.    

Wpada zdarza się każdemu sklepowi, jak byś zareklamował, to jestem przekonany, że sprawa  była by załatwiona pozytywnie. Nigdy nie miałem problemu z załatwieniem sprawy z Konradem jak było coś nie tak.

Wracając do pytania autora. Używałem sól colombo i byłem zadowolony, używam teraz AF i jak się skończy to zamienię na RS niebieską. Kup sól i sprawdź, czy podpasuje twojemu zbiornikowi. 

norbi2222

norbi2222

2 godziny temu, waski01 napisał:

dobra sól to Red Sea, ale nie brał bym jej z Coralhouse.  Kiedyś brałem ją od nich i niestety była otwarta i zbrylona. sprawdzałem ją po kodzie u producenta i okazało się, że ta sól była bardzo stara.  Dziękuję bardzo.    

Wpada zdarza się każdemu sklepowi, jak byś zareklamował, to jestem przekonany, że sprawa  była by załatwiona pozytywnie. Nigdy nie miałem problemu z załatwieniem sprawy z Konradem jak było coś nie tak.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.