abzol Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2018 Cześć czy ktoś używa odpieniacza nyos 300 jakaś opinia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2018 sam oceń https://www.youtube.com/results?search_query=nyos+300 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abzol Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2018 Myślisz że nie oglądałem filmów.Chodzilo mi o opinię kogoś z forum . Ale widocznie nikt nie używa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maximus44 Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2018 Witam Jeśli Ci to pomoże to mam 120 i nie żałuję ani złotówki. Efektywnie wykonuje swoją pracę a co za tym idzie błoga cisza. Pozdrawiam Marek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dephire Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2018 Ja miałem przy 300L , przy zmianie na większe akwa zmieniłem na Deltec i żałuje innego wyboru. Nyos błoga cisza, rozkrecalny na zero do czyszczenia. Do tej pory ma go teściu w swojej 300l. W deltecu już 2 razy padła pompa. Jak dla mnie następny wybór obok Twistmana lub Maxspecta jak wyjdzie w nowym roku i zależy co pokaże pompa Duo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xyz2017 Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2018 Ja zmieniłem 120 na twistmana i jestem bardziej zadowolony (ciszej, większy kubek itp) . W nyosie wymieniałem pompę i była bardzo droga. Jego zaleta jest ergonomiczny kształt i wygląd. (W twistmanie pompa jest na zewnątrz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jukos Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2018 używam 220 i jest zajebiaszczy. Cichy, pięknie pieni, łatwy w ustawieniu. Poprzednio miałem Delteca i już więcej do niego nie wrócę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abzol Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2018 (edytowane) A w jakiej wielkości akwarium masz i jaka obsada.? Edytowane 27 Grudnia 2018 przez abzol (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jukos Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2018 3 minuty temu, abzol napisał: A w jakiej wielkości akwarium masz i jaka obsada.? Jeżeli mnie pytasz to mam jakieś 450l w obiegu, obsada mieszana, chodź wchodzi mi coraz więcej acropor, jeżeli chodzi o ryby to dwie zebrasomy para bałazenków, 5 anthiasów, jednorożek, para pterapagonów, kometka, 4 babki, salarias, bicolor, doktorek, 2 mandaryny, halichoeres chrysus, krabów i krewetek nie liczbę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach