jackami Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2018 Czy jest do czegos przydatne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R.I.P Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2018 ... ja bym zasypał i sprawdził tds'em. Miałem kiedyś podobny przypadek i u mnie działała kilkanaście tygodni. PK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dla syna Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2018 Miałem suchą żywice i niestety wynik tds pokazywał więcej po żywicy niż po membramie. Z wypowiedzi poprzednika należało by sprawdzić czy się nada. Chciałbym jeśli to możliwe poznać wyniki tdsem po próbie użycia (od autora tematu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R.I.P Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2018 ... tak , dokładnie o to mi chodziło. PK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackami Zgłoś Napisano 31 Grudnia 2018 ok. napisze jaki byl wynik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiesiektbg Zgłoś Napisano 31 Grudnia 2018 Namocz żywicę i spróbuj zregenerować rozworem soli. Jeśli to nie pomoże, to śmietnik. Ja miałem cały worek żywicy, który przeleżałtrochę czasu od zakupu (złoże cały czas wilgotne) i po zasypaniu okazało zię, że można sobie nią zdobić wszystko, poza zmiękczeniem wody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sopel_13 Zgłoś Napisano 31 Grudnia 2018 Nowa żywica kosztuje ok 5 dych. Czy gra warta świeczki? Dla mnie kosz i kupić nową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackami Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2019 (edytowane) Filtr zasypany suchą żywicą. Po ok 10 l tds pokazuje 0. Jak się coś zmieni to napisze. Sopel_13 jak za samo zasypanie filtra 50zł to chyba dużo i warto. Pozdrawiam Edytowane 4 Stycznia 2019 przez jackami (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach