Skocz do zawartości

Historia edycji

norbi2222

norbi2222

54 minuty temu, fresz33 napisał:

Ja właśnie będę dokładać 2 świetlówki ATI 24w do lampy DIY Led ;) Lampa daje mi za mało białego światła.

Dodaj świetlówki 15000-18000K.

W moim przypadku, ledy również będą świecić pod lekkim kątem w wzdłuż akwarium (dwie lampy, po bokach w środku pomiędzy LED dwie świetlówki i na bokach po dwie świetlówki, również pod kątem - jakim, zobaczymy eksperymentalnie), ponadto dodatkowe lampy będą pod kątem oświetlać front i tył. Tak, że korale będą doświetlone ze wszystkich stron. Teraz nie chce mi się robić rysunku. Jak rozpocznę wątek z nowym akwarium, to zepnę się do rysunków, a pewnie uzupełnię też zdjęciami. 

norbi2222

norbi2222

12 minut temu, fresz33 napisał:

Ja właśnie będę dokładać 2 świetlówki ATI 24w do lampy DIY Led ;) Lampa daje mi za mało białego światła.

Dodaj świetlówki 15000-18000K.

W moim przypadku, ledy również będą świecić pod lekkim kontem w wzdłuż akwarium (dwie lampy, po bokach w środku pomiędzy LED dwie świetlówki i na bokach po dwie świetlówki również pod kątem - jakim, zobaczymy eksperymentalnie), ponadto dodatkowe lamy będą pod kątem oświetlać front i tył. Tak, że korale będą doświetlone ze wszystkich stron. Teraz nie chce mi się robić rysunku. Jak rozpocznę wątek z nowym akwarium, to zepnę się do rysunków, a pewnie uzupełnię też zdjęciami. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.