K1atrin Zgłoś Napisano 8 Marca 2019 Szczerze odradzam zakup w internetowym sklepie akwarystycznym ribka. Na rybki czekałam prawie dwa miesiące bo albo nie mieli rybek albo za małe były albo pan chory itd. rybki wysłali kurierem in post w kartonie jak rzeczy z napisem NAWÒZ. Żadna rybka nie przeżyła transportu. Negatywne komentarze są usuwane a ja za napisanie prawdy zostałam zablokowana. Nigdy więcej zakupów u tych pseudo akwarystów, szkoda męczarni rybek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konrad_Wwa Zgłoś Napisano 8 Marca 2019 Szczerze odradzam zakup w internetowym sklepie akwarystycznym ribka. Na rybki czekałam prawie dwa miesiące bo albo nie mieli rybek albo za małe były albo pan chory itd. rybki wysłali kurierem in post w kartonie jak rzeczy z napisem NAWÒZ. Żadna rybka nie przeżyła transportu. Negatywne komentarze są usuwane a ja za napisanie prawdy zostałam zablokowana. Nigdy więcej zakupów u tych pseudo akwarystów, szkoda męczarni rybek. Ja dodam tylko, że po uzyskaniu informacji gdzie znajdują się ryby przeznaczone do sprzedaży, zaproponowałem że sam podjadę odebrać, niestety w tym momencie kontakt się urwał więc darowałem sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
K1atrin Zgłoś Napisano 8 Marca 2019 5 godzin temu, Konrad_Wwa napisał: 7 godzin temu, K1atrin napisał: Szczerze odradzam zakup w internetowym sklepie akwarystycznym ribka. Na rybki czekałam prawie dwa miesiące bo albo nie mieli rybek albo za małe były albo pan chory itd. rybki wysłali kurierem in post w kartonie jak rzeczy z napisem NAWÒZ. Żadna rybka nie przeżyła transportu. Negatywne komentarze są usuwane a ja za napisanie prawdy zostałam zablokowana. Nigdy więcej zakupów u tych pseudo akwarystów, szkoda męczarni rybek. Ja dodam tylko, że po uzyskaniu informacji gdzie znajdują się ryby przeznaczone do sprzedaży, zaproponowałem że sam podjadę odebrać, niestety w tym momencie kontakt się urwał więc darowałem sobie. I bardzo dobrze Pan zrobił, z nimi to jak z pseudo hodowlami, powinni zamknąć ich chory biznes. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuke Zgłoś Napisano 7 Lipca 2019 I jak coś się zmieniło odnośnie tej Ribki? Ktoś coś zamawiał? Dostał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach