fifek33 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2019 Korona gotowa jeszcze tylko otwory na kable Macie jakieś uwagi ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fannadil Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2019 Podziel sie z czego zrobiona i diy czy na zamówienie. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fifek33 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2019 Diy z pcv Biała 10mm Czarna 3mm Uchwyty na kable do mocowania belek ledowych Kanał na kable do prowadzenia przewodów od cyrkulatorów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dla syna Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2019 Też jestem na etapie zmiany korony. Niestety paździerz napuchł i trzeba wymienić. Ale moje zdolności manualne i wolny czas tego nie przetrawią. Fajne to wyszło. Podoba mi się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fannadil Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2019 No właśnie bardzo fajnie to wygląda, czym kleiłeś? masz jakąś sprawdzoną firmę która docina elementy czy wszystko ciąłeś sam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fifek33 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2019 Pocięła mi firma w rybniku Alu plex kleiłem sam klejem do pcv. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klocek1973 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2019 Super korona tez podobna zrobilem. Ja zamawialem przez internet to spienione pcv z docinka na konkretne wymiary plus specjalny klej do pcv za 20zl. A czasowo mysle ze z godzine mi to zajelo posklejanie wszystkich elementaw wiec smialo do sklejania samemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fifek33 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2019 Dziś stolarz prawie skończył szafkę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hoom Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2019 W dniu 16.01.2019 o 20:28, fifek33 napisał: Diy z pcv Biała 10mm Czarna 3mm Uchwyty na kable do mocowania belek ledowych Kanał na kable do prowadzenia przewodów od cyrkulatorów Jest jakaś firma co robi taka koronę na zamówienie z przesyłką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrs Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2019 12 minut temu, Hoom napisał: Jest jakaś firma co robi taka koronę na zamówienie z przesyłką chyba kazdy stolarz potrafi to zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach