Skocz do zawartości

Historia edycji

Ironista

Ironista

15 minut temu, VDR napisał:

W Ciebie nie wątpię, ale z Jacusiem i Baszurkiem będziesz podróżował - a droga do Ustronia daleka xD ;)

Człowieku małej wiary, nie będę Ci tu wklejał zdjęcia z 2015 (pokażę ci za kilka tygodni) co zrobiły z Tobą prezenty od Włodka (a wpadli tam z Anią tylko na chwilę). To pomyśl co przywieziemy na dwa dni. Ponad to, ja będę siedział za sterami bolidu, więc moja "delekta" mimo że duża nie zostanie zaspokojona dopóki nie dojedziemy na miejsce.

A propos miejsca. Jak tu widać było na zdjęciach, niektórzy lubią robić testy na PO4. To jakich firm testy  będziemy porównywać: Jameson vs Daniels, czy może jakieś polskich producentów?

Ironista

Ironista

8 minut temu, VDR napisał:

W Ciebie nie wątpię, ale z Jacusiem i Baszurkiem będziesz podróżował - a droga do Ustronia daleka xD ;)

Człowieku małej wiary, nie będę Ci tu wklejał zdjęcia z 2015 (pokażę ci za kilka tygodni) co zrobiły z Tobą prezenty do Włodka (a wpadli tam z Anią tylko na chwilę). To pomyśl co przywieziemy na dwa dni. Ponad to, ja będę siedział za sterami bolidu, więc moja "delekta" mimo że duża nie zostanie zaspokojona dopóki nie dojedziemy na miejsce.

A propos miejsca. Jak tu widać było na zdjęciach, niektórzy lubią robić testy na PO4. To jakich firm testy  będziemy porównywać: Jameson vs Daniels, czy może jakieś polskich producentów?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.