Skocz do zawartości

Historia edycji

Ironista

Ironista

18 minut temu, AnT napisał:

12 minut temu, VDR napisał:

VSV tylko w innych proporcjach. No i ocet zastapimy ogorkami w occie :D xD

@Ironistaachhh Ty prowadzisz -- no to kamień z serca :clowning:lol:  Polskich wyrobów to ja ostatnio na Podlasiu próbowałem ;)  Duch Puszczy :lol: Nie wybiera się ktoś z okolic Białegostoku ? 

No niestety ja prowadzę. Duch Puszczy powiadasz? - cudna nazwa. Od razu przypomniały mi się młode lata, kiedy to waliło się taką siarę o nazwie Dar Lasu. Francuz to by tego nie ruszył, nawet jak by mu zapłacili za to.:googleye

Ironista

Ironista

7 minut temu, AnT napisał:

Może jakieś niszowe  ? :D 

Noooo...niszowe trafiają się wyborne czasami. Łatwe do przeprowadzenia i rozkładają fosfor na czynniki pierwsze, a wersji rozszerzonej z absorberem to i usuwają nawet poprzez szybkie wydalanie z systemu.:lol: A w górach z tego co mi wiadomo jest wielu małych lokalnych producentów takich testów. Jak się trafi, to warto będzie przetestować.

Ironista

Ironista

2 minuty temu, AnT napisał:

Może jakieś niszowe  ? :D 

Noooo...niszowe trafiają się wyborne czasami. Łatwe do przeprowadzenia i rozkładają fosfor na czynniki pierwsze, a wersji rozszerzonej z absorberem to i usuwają nawet poprzez szybkie wydalanie z systemu.:lol: A  górach z tego co mi wiadomo jest wielu małych lokalnych producentów takich testów. Jak się trafi, to warto będzie przetestować.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.