Skocz do zawartości

Historia edycji

Nik@

Nik@

22 minuty temu, pdz napisał:

Będziecie jeść ryby ? tego się po Was nie spodziewałem ;-)

Spokojnie, nasze rybki sie o tym nie dowiedzą :D

A propos jedzenia rybek i spotów, to przypomniała mi się anegdota chyba sprzed dwóch lat ze spotkania w AF. Był tam przepyszny bufet, hand made, "popelniony" chyba przez malzonke kogoś z AF.  Nie spodziewałam się nawet paluszkow, a były tam przepyszne kanapki, jaja faszerowane, sałatki i inne cuda. Jedna z Pań, która podawała jedzenie, podeszła z taca do stolika, przy którym siedziałam z kilkoma forumowiczami.  Pani była piękna, któryś z panów siedzących obok mnie zagaił do niej: "przepraszam, a ta sałatka to z hepatusa?" Pani lekko się speszyła i odpowiedziała "a nie wiem... A co to hepatus?" :D

Potem skądś skolowałam przepis na te sałatkę, miesa ryby tam oczywiscie nie było, tylko świńska szyneczka, ale dla mnie to jest do dzisiaj sałatka z hepatusa :D

Nik@

Nik@

21 minut temu, pdz napisał:

A propos jedzenia rybek i spotów, to przypomniała mi się anegdota chyba sprzed dwóch lat ze spotkania w AF. Był tam przepyszny bufet, hand made, "popelniony" chyba przez malzonke kogoś z AF.  Nie spodziewałam się nawet paluszkow, a były tam przepyszne kanapki, jaja faszerowane, sałatki i inne cuda. Jedna z Pań, która podawała jedzenie, podeszła z taca do stolika, przy którym siedziałam z kilkoma forumowiczami.  Pani była piękna, któryś z panów siedzących obok mnie zagaił do niej: "przepraszam, a ta sałatka to z hepatusa?" Pani lekko się spieszyłam i odpowiedziała "a nie wiem... A co to hepatus?" :D

Potem skądś skolowałam przepis na te sałatkę, miesa ryby tam oczywiscie nie było, tylko świńska szyneczka, ale dla mnie to jest do dzisiaj sałatka z hepatusa :D

Nik@

Nik@

20 minut temu, pdz napisał:

A propos jedzenia rybek i spotów, to przypomniała mi się anegdota chyba sprzed dwóch lat ze spotkania w AF. Był tam przepyszny bufet, hand made, "popelniony" chyba przez malzonke kogoś z AF.  Nie spodziewałam się nawet paluszkow, a były tam przepyszne kanapki, jaja faszerowane, sałatki i inne cuda. Jedna z Pań, która podawała jedzenie podeszła z taca do stolika, przy którym die działam z kilkoma forumowiczami.  Pani była piękna, któryś z panów siedzących obok mnie zagaił "przepraszam, a ta sałatka to z hepatusa?" Pani lekko się spieszyłam i odpowiedziała "a nie wiem... A co to hepatus?" :D

Nik@

Nik@

18 minut temu, pdz napisał:

A propos jedzenia rybek i spotów, to przypomniała mi się anegdota chyba sprzed dwóch lat ze spotkania w AF. Był tam przepyszny bufet, hand made, "popelniony" przez malzonke kogoś z AF.  Nie spodziewałam się nawet paluszkow, a były tam przepyszne kanapki, jaja faszerowane, sałatki i inne cuda. Jedna z Pań, która podawała jedzenie podeszła z taca do stolika, przy którym die działam z kilkoma forumowiczami.  Pani była piękna, któryś z panów siedzących obok mnie zagaił "przepraszam, a ta sałatka to z hepatusa?" Pani lekko się spieszyłam i odpowiedziała "a nie wiem... A co to hepatus?" :D

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.