Skocz do zawartości

Historia edycji

anx

anx

Dziekuję za podpowiedzi. Dobrze, to może spróbuję z Herbtaną. Mam jednak pytanie, czy jest ona bezpieczna dla krewetek i jeżowców?

Jeżeli chodzi o krewetkę czyszczącą to widzę, że ryby do niej co chwilę podpływają, szczególnie mały błazenek, który bardzo się ociera - podpływa bardzo blisko niej i czeka a ona nic.. Na początku bardzo ładnie czyściła anthiasy, a teraz podpływają a ona nic sobie z tego nie robi. Dlaczego? Czy dlatego, że sporo karmię, żeby wzmocnić ryby?

Dziękuję również za odpowiedź odnośnie zamiany w samca. Przynajmniej to nie jest żadne choróbsko :)

anx

anx

Dobrze, to może spróbuję z Herbtaną. Mam jednak pytanie, czy jest ona bezpieczna dla krewetek i jeżowców?

Jeżeli chodzi o krewetkę czyszczącą to widzę, że ryby do niej co chwilę podpływają, szczególnie mały błazenek, który bardzo się ociera - podpływa bardzo blisko niej i czeka a ona nic.. Na początku bardzo ładnie czyściła anthiasy, a teraz podpływają a ona nic sobie z tego nie robi. Dlaczego? Czy dlatego, że sporo karmię, żeby wzmocnić ryby?

Dziękuję, za odpowiedź odnośnie zamiany w samca :)) Przynajmniej to nie jest żadne choróbsko.

anx

anx

Dobrze, to może spróbuję z Herbtaną. Mam jednak pytanie, czy jest ona bezpieczna dla krewetek i jeżowców?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.