Skocz do zawartości

Historia edycji

Nik@

Nik@

Źle nie jest, ale wyszedł trochę taki wąż, tudzieź pociąg osobowy. 

Ja bym te największe kawałki przy pomocy młotka i majzla rozlupala na mniejsze części i zrobiła coś bardziej ażurowego, podzielonego na dwie wysepki. Jedna wyższa, druga niższa  (niższa od strony, z której częściej się oglada).

Kiedy konstrukcje są podzielone na dwie wysepki, to ryby mają większe urozmaicenie, nie muszą pływać tylko dookoła. Mogą sobie kręcić ósemki.  A jeśli się w tych wysepkach wygospodaruje jeszcze jakieś fajne groty wewnątrz, to jeszcze lepiej.

Dokupiłabym też, albo skleila z kilku pokruszonych skalek ze dwa, trzy plaskie "talerze" dla korali.

Nik@

Nik@

Ja bym te największe kawałki przy pomocy młotka i majzla rozlupala na mniejsze części i zrobiła coś bardziej ażurowego, podzielone go na dwie wysepki. Jednak wyższa, druga niższa  (niższa od strony, z której częściej się oglada).

Kiedy konstrukcje są podzielone na dwie wysepki, to ryby mają większe urozmaicenie, nie muszą pływać tylko dookoła. Mogą sobie kręcić ósemki.  A jeśli się w tych wysepkach wygospodaruje jeszcze jakieś fajne groty wewnątrz, to jeszcze lepiej.

Dokupilam też, albo skleila z kilku pokruszonych skalek ze dwa, trzy plaskie "talerze" dla korali.

Nik@

Nik@

Ja bym te największe kawałki przy pomocy młotka i majzla rozlupala na mniejsze części i zrobiła coś bardziej ażurowego, podzielone go na dwie wysepki. Jednak wyższa, druga niższa  (niższa od strony, z której częściej się oglada).

Dokupilam też, albo skleila z kilku pokruszonych skalek ze dwa, trzy plaskie "talerze" dla korali.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.