Witam. Jaki polecacie odpieniacz do obiegu 500L? 380Litrów zbiornik główny + 112 litrów sump netto? niestety moje przeboje z diy i delteckiem nie poszły za dobrze i muszę zakupić jakieś pienidło. akwarium chciałbym postawić na sps i lps akry + ze 2-3 pokolce także mocno obciążone. Myslałem coś na rurze 200 albo 150. może być używane.Ogólnie myślałem nad odpieniaczem ATB nano size DC. Cena fajna wydajność wydaje się być bardzo w porządku zasys wody 2000L a powietrza 1200. I cena rozsądna. Ale zastanawiam się nad jakością wykonania?ktoś miał doczynienia z tym odpieniakiem? Zastanawia mnie jeszcze bo znalazłem odpieniacz bubble magus A9 czy ktoś miał doczynienia z takim pienidłem? . Pozdrawiam
Historia edycji
Witam. Jaki polecacie odpieniacz do obiegu 500L? 380Litrów zbiornik główny + 112 litrów sump netto? niestety moje przeboje z diy i delteckiem nie poszły za dobrze i muszę zakupić jakieś pienidło. akwarium chciałbym postawić na sps i lps akry + ze 2-3 pokolce także mocno obciążone. Myslałem coś na rurze 200 albo 150. może być używane.Ogólnie myślałem nad odpieniaczem ATB nano size DC. Cena fajna wydajność wydaje się być bardzo w porządku zasys wody 2000L a powietrza 1200. I cena rozsądna. Ale zastanawiam się nad jakością wykonania?ktoś miał doczynienia z tym odpieniakiem?. Pozdrawiam
Witam. Jaki polecacie odpieniacz do obiegu 500L? 380Litrów zbiornik główny + 112 litrów sump netto? niestety moje przeboje z diy i delteckiem nie poszły za dobrze i muszę zakupić jakieś pienidło. akwarium chciałbym postawić na sps i lps akry + ze 2-3 pokolce także mocno obciążone. Myslałem coś na rurze 200 albo 150. może być używane.Ogólnie myślałem nad odpieniaczem ATB nano size DC. Cena fajna wydajność wydaje się być bardzo w porządku zasys wody 2000L a powietrza 1200. I cena rozsądna. Ale zastanawiam się nad jakością wykonani?. Pozdrawiam
Witam. Jaki polecacie odpieniacz do obiegu 500L? 380Litrów zbiornik główny + 112 litrów sump netto? niestety moje przeboje z diy i delteckiem nie poszły za dobrze i muszę zakupić jakieś pienidło. akwarium chciałbym postawić na sps i lps akry + ze 2-3 pokolce także mocno obciążone. Myslałem coś na rurze 200 albo 150. może być używane. Pozdrawiam
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.