Mam zepsute jebao mam zepsute tunze. Używałem sunsun, jebao, tunze, maxspect.
Używam tunze dlaczego - bo wg mnie nie zawodzą tak często, dmuchają inaczej niż jebao. Są ciche - te egzemplarze które posiadam tak mogę określić. Działają dość długo by uznać iż są dobrymi egzemplarzami.
A odpowiadając w temacie tak te pompy mają - działają do czasu, później na trybie przerywanym zaczynają się zatrzymywać i nie zawsze ponownie startują, w trybie ciągłym wówczas nadal działają bez problemu. Tylko że ich moc po takich symptomach wydaje się być obniżona. W pewnym momencie pompa staje na zawsze - czasami pomaga wysuszenie i na sucho działa po ponownym zanurzeniu przestaje. Za taką cenę całkiem fajne pompki, być może trafi się egzemplarz długowieczny.
Czy wg Was strumień, prąd wody wygenerowany przez jebao jest centryczny a tunze rozproszony (najsilniejszy prąd wody)? Wg mojej obserwacji coś inaczej tutaj dmucha. Patrząc wizualnie na pompy powinno być odwrotnie ale mam wrażenie iż jednak jest tak jak napisałem.
Historia edycji
Mam zepsute jebao mam zepsute tunze. Używałem sunsun, jebao, tunze, maxspect.
Używam tunze dlaczego - bo wg mnie nie zawodzą tak często, dmuchają inaczej niż jebao. Są ciche - te egzemplarze które posiadam tak mogę określić. Działają dość długo by uznać iż są dobrymi egzemplarzami.
Czy wg Was strumień, prąd wody wygenerowany przez jebao jest centryczny a tunze rozproszony (najsilniejszy prąd wody)? Wg mojej obserwacji coś inaczej tutaj dmucha. Patrząc wizualnie na pompy powinno być odwrotnie ale mam wrażenie iż jednak jest tak jak napisałem.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.