fifek33 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2019 koledzy jak dac cyrkulatory? mam teraz dwa jebao ow25 na zbiornik 130x58x50 i wiszą na bocznych ściankach i przenoszą mi piach z miejsca na miejsce zastanawiam się nad przeniesieniem ich na tylną szybę skierowane na przednią. Jak oceniacie ten pomysł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawellb Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2019 . Tak też mam. Musisz jeszcze pokombinować. Czy wyżej czy niżej i jaką mocą mają pracować. Jak tak dasz pompy i masz czarne tło, fajnie bo prawie nie rzucają się w oczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NAP Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2019 z ustawieniem cyrkulacji zawsze jest sporo zabawy:) i mimo jakiegoś pomyslu często wymaga korekt. Wszystko zależy od ulozenia skał, korali i jak one podrosną pewnie znowu coś trzeba będzie zmieniać. Pokombinuj z mocą, trybem pracy, sam musisz znaleźć rozwiązanie Cytuj Nadwiślańska Rafa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stani Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2019 A kombinowales juz z ustawieniem naprzeciwko i zeby dmuchaly na siebie nawzajem ? Moze to lepiej rozproszy strumien, ktory po kilku tygodniach lub miesiacach i tak oslabnie. Cytuj 120x75x47 wys. 400 l, sump 100 l. 432 W T5 + 2 x 24 LED blau, BK 200, cyrk 17500 l/h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fifek33 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2019 Tak mam teraz są prawie na przeciw siebie bo skala trochę wadziWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fifek33 Zgłoś Napisano 6 Lutego 2019 Cały czas pompy mi przenoszą piach [emoji35]Nie wiem już jak ustawić te cyrkulatoryWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fifek33 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2019 Już nie mam sił na te cyrkulatory caly czas piach lata Pokażcie jak macie ustawione mam dwa jebao ow25Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fifek33 Zgłoś Napisano 27 Lutego 2019 Co myślicie o ustawieniu cyrkulatorow na wzór maxspect gyre na bocznej szybie 2szt? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fifek33 Zgłoś Napisano 28 Marca 2019 Ponawiam pytanieWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kapsel1981 Zgłoś Napisano 29 Marca 2019 Jak Ci przenoszą piach to może spróbuj je skręcić trochę lub skierować troche w lustro wody dogorywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebolls Zgłoś Napisano 29 Marca 2019 Poprzestawiaj i może skręc trochę moc + wybierz inny program na cyrkulatorach. Jest trochę zabawy ale za którymś razem trafisz i na jakiś czas będzie dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fifek33 Zgłoś Napisano 29 Marca 2019 I tak chyba kupię jeszcze jeden bo widzę ze dwa to chyba za mało Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach